پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکو...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا...

خانه | | مارمالاد هلو

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/61603-1379574_10200527341812971_492644705_n.jpg

 

مارمالاد هلو

مواد لازم:

هلو 1 کیلو
شکر 700 گرم
وانیل نوک قاشق
ژلاتین 1 ورق یا پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برای تهیه مارمالاد بهتره که از هلوهای نرم و رسیده استفاده کنید ، پوست هلو ها رو بکنید . اگر هلوهاتون سفت بود میتونید بجوشونیدشون و بعد پوستشون رو بکنید .
میزان شکر بستگی به میزان شیرینی میوه اتون داره این مقدار تا 1 کیلو قابل افزایشه.
هلو ها رو بریزید تو غذا ساز تا له بشه بعد همراه با شکر بذارید رو حرارت تا شکر آب بشه. خیلی بهتره که از قابلمه لعابی استفاده کنید.
در حین جوشدن کف روی مربا رو بگیرید. ورق یا پودر ژلاتین رو تو یه مقدار آب سرد خیس کنید و روی بخار آب داغ قرار بدید تا روون بشه.
وقتی آب مرباتون تبخیر شد و مربا به غلظت رسید وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و مربا رو از روی حرارت بردارید.

نکته :

ترکیب شلیل و هلو طعم خیلی خوبی به این مارمالاد میده.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکوپ بزنید ...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا زرده اش کا ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir