پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | دسر | موهیتو یا موخیتو

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/beefa-fabrizia_limoncello_mojito.jpg

 

موهیتو یا موخیتو

مواد لازم:

برگ نعنا تازه 15 عدد
لیمو ترش تازه 3 عدد
یخ
آب ساده یا گازدار
شکر

طرز تهیه:

برگ های نعنا رو با گوشت کوب برقی یا هر وسیله دیگه له کنید. تاکید میکنم که برگ ها رو له کنید ( خرد نکتید )
پوست لیمو رو بکنید و سعی کنید هسته های لیمو رو در بیارید.
لیمو ها رو فیله کنید و همراه نعنا له کنید یا اگر فیله کردن لیمو براتون سخته آب لیمو رو بگیرید و با نعنای له شده میکس کنید.
لیمو و نعنای له شده رو همراه با مقدار زیادی یخ خرد شده و مقدار کمی آب و به مقدار کافی شکر داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا یک نوشیدنی یخمکی و خنک و عالی داشته باشید.
طعم عالی لیمو و نعنای تازه واقعا لذت بخشه.
ترشی و شیرینی این نوشیدنی به ذائقه شما بستگی داره.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir