پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | دسر | فرنی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/90ad5-1004048_4887626115426_1562014103_n.jpg

 

چند نوع فرنی مناسب ماه رمضان

 فرنی

مواد لازم:

شیر ۲ پیمانه
آرد برنج ۲/۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

توی یک ظرف لعابی، شیر را با آرد برنج و شکر مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. توی این مدت فرنی را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. هر وقت فرنی کمی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و بگذارید فرنی برای ۱ دقیقه دیگر بپزد.
ظرف را از روی حرارت بر دارید و توی کاسه های کوچک بریزید. روی فرنی ها را میتوانید با گل محمدی خشک یا مغز پسته رنده شده تزیین کنید.

* فرني بادامي

مواد لازم:

شیر 1 لیتر
آرد برنج 40 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
بادام آسیاب کرده 4 ق سوپخوری
سس کارامل 1 پیمانه
وانیل 4/1 ق چایخوری

مواد لازم برای سس کارامل:
شکر 300 گرم
آب 180 میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)

طرز تهیه:

در ظرف مناسبی نیمی از شیر با آرد برنج زرده های تخم مرغ و بادام مخلوط کرده کنید. سپس باقیمانده شیر را بجوشانید و به مخلوط قبلی بیفزائید و به هم بزنید، سس کارامل را اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده پیوسته به هم بزنید تا فرنی صاف یکدست و غلیظ شود اکنون فرنی را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید فرنی را در ظرف بریزید و با بادام و سس کارامل تزئین کنید .

سس کارامل:

شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم حل کنید تا به رنگ طلائی در آید سپس آب را به آن بیفزایید و بجوشانید تا غلیظ شود.

* فرنی کاکائویی

مواد لازم:

شیر نیم لیتر
آرد برنج و نشاسته از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری
شکر چهار قاشق سوپ‌خوری
پودر کاکائو یک تا دو قاشق مرباخوری
گلاب به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد برنج، نشاسته و پودر کاکائو را در شیر حل کنید. بعد، شکر و در صورت تمایل گلاب را اضافه کنید.
مایه را در ظرف لعابی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. وقتی جوش آمد و غلیظ شد فرنی آماده است.

* فرنی نارگیلی

مواد لازم:

شیر یک لیتر
شکر یک پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد سفید و آرد برنج و نشاسته ذرت هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری
پودر نارگیل دو قاشق سوپ‌خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

همه مواد به جز وانیل را با هم مخلوط نموده و روی حرارت مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.
وقتی حباب زد وانیل را افزوده و هم می‌زنیم سپس از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.وقتی فرنی کمی خودش را گرفت با پودر گردو و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir