پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | دست پیچ سبزیجات مکزیکی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/33a6b-photo-6-1024x720.jpg

 

دست پیچ سبزیجات مکزیکی

برای درست كردن دست‌پیچ ، از نان‌های تورتیلا – كه به صورت آماده در سوپرماركت‌ها به فروش می‌رسند – استفاده میشه . ولی شما می‌تونید به جای نان تاکو از نان لواش‌های بریده و بسته‌بندی استفاده كنید . در ضمن با توجه به اینكه این غذا به كشور مكزیك تعلق داره طبیعیه كه غذایی تند باشه ولی شما می‌تونید میزان فلفل رو براساس ذائقه‌تون كم كنید.

مواد لازم برای درست كردن 5 عدد دست‌پیچ:

5 برش نان لواش بسته‌بندی
75 گرم پنیر چدار

مواد لازم داخل دست‌پیچ:

75 گرم، اسفناج
2 قاشق سوپ‌خوری، روغن مایع
8 عدد ذرت ریز كنسروی
25 گرم، نخود فرنگی كنسرو شده
یك عدد فلفل دلمه‌ای
یك عدد هویج
یك عدد تره فرنگی
دو حبه سیر
یك عدد فلفل قرمز تند
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:


300 گرم یا یك و یك‌چهارم پیمانه پوره گوجه فرنگی
یك حبه سیر
300 میلی‌لیتر یا یك و یك‌چهارم پیمانه آب مرغ
یك قاشق چای‌خوری ، پودر قند یا شكر
یك قاشق چای‌خوری ، پودر فلفل قرمز

طرز تهیه:

برگهای اسفناج رو خرد کنید و بپزید و بریزید تو آبکش و فشار بدید تا آبش کاملا کشیده بشه.
روغن رو بریزید تو تابه بعد ، نخود فرنگی ، ذرت ، فلفل‌دلمه‌ای ، هویج ،‌ سیر و تره فرنگی خرد شده رو اضافه كنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه مواد رو تفت بدید بعد اسفناج پخته رو به همراه نمك و فلفل به مواد اضافه کنید و مواد رو بهم تفت بدید .
برای تهیه سس همه مواد لازم سس رو تو یک تابه‌ دیگه بریزید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار بدید تا سس جوش بیاد. سس رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره . حدودا 20 دقیقه زمان لازمه تا سس غلیظ بشه.
برای آماده کردن دست پیچ ها هر یك از نان‌ها رو تو یك سینی پهن كنید و با توجه به تعداد نان مواد آماده شده برای داخل دست پیچ رو به چند قسمت تقسیم كنید و هر قسمت رو روی هر یك از نان‌ها بریزید و آنها رو لوله كنید و داخل یك پیركس مستطیلی‌شكل كه با كمی روغن چرب شده ، بچینید ، به صورتی كه قسمت روی هم آمده دست‌پیچ‌ها زیر قرار بگیره.
وقتی كه همه دست‌پیچ‌ها رو تو ظرف چیدید ، سس رو روشون بریزید و پنیر رو هم روی سس بپاشید.
پیركس رو به مدت 20 دقیقه بذارید تو فر با حرارت 180درجه سانتی‌گراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4  ، تا مواد پخته شده و پنیر هم آب بشه.

نکته :

میتونید دست پیچ ها رو سرخ کنید در اینصورت پنیر رو لای نان بریزید و زمان سرو سس رو روش بریزید.
مواد داخل دست پیچ ها مطابق سلیقه و ذائقه شما میتونه خیلی متنوع باشه . در کل روند کار به این صورته.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/ad2ce-photo-4a-1024x471.jpg



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir