پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | کیک و شیرینی | کماج مازندرانی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/ad803-m_20140308_205919.jpg

 

کماج - نان شیرین مازندرانی

مواد لازم :

آرد برنج  1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شکر    4 - 5 قاشق غذاخوری
زردچوبه  1 قاشق چایخوری
زعفران  به میزان لازم
شیر  به میزان لازم
وانیل خالص  نوک قاشق چایخوری
گلاب  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

در دستور سنتی کماج از آرد برنج ( و گاهی کمی آرد گندم ) ، تخم مرغ ، شیر ، زردچوبه و زیره استفاده میشه . ولی میشه مطابق سلیقه و ذائقه مواد بالا رو به این نان سنتی اضافه کرد.
آرد برنج ، تخم مرغ ، زردچوبه ، وانیل ، زعفران ، شکر و گلاب رو با هم مخلوط کنید و شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید . اضافه کردن شیر رو تا جایی ادامه بدید که به غلظت فرنی شل برسید.
مایه کماج رو برای یک شب یا حداقل 5 - 6 ساعت تو ظرف در دار تو یخچال بذارید تا آرد برنج تو شیر عمل بیاد .
کف تابه نچسب رو کمی چرب کنید و بذارید تابه داغ بشه ، بعد یک ملاقه از مایه کماج رو بریزید تو تابه و درش رو بذارید تا با حرارت ملایم نان شروع به پختن بکنه ، وقتی یک روی نان پخت ، به راحتی برش گردونید تا روی دیگه اش هم پخته بشه.
برای نان بعدی بازهم کف تابه رو کمی چرب کنید.
میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگی داره به این مقدار شکر کماج نه خیلی شیرین میشه و نه خیلی بی مزه . اگر بخواید کماج رو همراه با مربا یا عسل سرو کنید میتونید مقدار شکر رو کمتر کنید.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/0b4c1-m_20140308_192011.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/de64c-m_20140308_203533.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/91929-m_20140308_203623.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/33542-m_20140308_203753.jpg

 

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/ad803-m_20140308_205919.jpg

 

 

 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
فرزاد حبیبی
5:8 93/01/07
سلام . ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از سلامتی و تندرستی و موفقیت برای شما ، از زحماتی که برای راه اندازی ، مدیریت و پشتیبانی این سایت میکشید ، تشکر میکنم .فکر میکنم اگر دستورهای غذایی خاص مثل غذاهای رژیمی یا غذاهای گیاهی و خواص آنها و ... رو به مطالبتون اضافه کنید ، ویا در صورت امکان میزان تقریبی کالری غذاتون رو محاسبه و در انتهای روش تهیه درج کنید ، میتونه مورد توجه و علاقه تعداد زیادی از کاربرهاتون قرار بگیره .ضمناً سایت بسیار خوب و با کیفیتی دارید که واقعاً جای تبریک داره .
ادمین
5:8 93/01/07
جناب آقای حبیبی سلام . سال نو شما هم مبارک . با تشکر از حضور شما در سایت آشپزخانه من ، پیشنهاد بسیار خوبی دادید . حتما پیشنهاد شما مورد بررسی قرارمیگیره و در صورت امکان اجرا میشه . از لطف شما ممنونم .
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir