پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | چند روش پخت مرغ

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/0b2b8-Honey-Molasses-Chicken-Drumsticks-1240.jpg

 

چند نکته و روش برای پخت مرغ

یک لیمو ترش تازه رو نصف کنید همراه با مقداری نمک تمام سطح مرغ رو آغشته کنید ، لیموترش باعث میشه گوشت مرغ قبل از پخت بوی لیمو رو به خودش جذب کنه و طعم خوبی پیدا کنه .
اگر مرغ آب پز درست میکنید هیچوقت از آب زیاد برای پخت مرغ استفاده نکنید . از آب کم استفاده کنید و در صورت نیاز کم کم به مرغ آب اضافه کنید.
برای آب پز کردن مرغ ، زردچوبه رو کمی با روغن تفت بدید تکه های مرغ رو اضافه کنید و فلفل بزنید و کمی با زردچوبه تفت بدید برای پخت میتونید از یک پیاز درسته ، چند حبه سیر ، چند حلقه هویج ، یک ساقه کرفس استفده کنید . این سبزیجات به مرغ آب پز طعم خوبی میده . به مقدار کمی آب روی مرغ بریزید و نم رو هم اضافه کنید تا مرغ در حین پخت له نشه . بعد از اینکه آب جوش اومد حرارت رو کم کنید تا با آب کم و شعله ملایم مرغتون بپزه . در حین پخت کمی زعفران هم به مرغ اضافه کنید. البته به جای پیاز میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید.

روشی مناسب برای زرشک پلو ، باقالی پلو ، سبزی پلو ، ... :

تکه های مرغ رو تو کره یا روغن تفت بدید این کار باعث میشه مرغ بعد از پخت شکلش رو حفظ کنه و البته طعم بهتری هم پیدا میکنه . مرغها رو بعد از سرخ شدن از قابلمه در بیارید و تو همون قابلمه پیاز خرد شده رو سرخ کنید وقتی پیاز طلایی شد ، زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و چند لحظه تفت بدید . به مقدار کافی رب اضافه کنید و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه بعد تکه های مرغ رو اضافه کنید و بازهم کمی آب و نمک بریزید تا مرغ با آب کم و شعله ملایم بپزه . در صورت نیاز کم کم به مرغ آب اضافه کنید . در حین پخت زعفران رو هم اضافه کنید . میتونید مرغ رو بدون رب هم درست کنید و برای خوشرنگ شدنش فقط از زعفران استفاده کنید .
در صورت تمایل میتونید از چند تکه فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.
برای چاشنی این مرع میتونید از کمی آبلیمو یا آب نارنج استفاده کنید.
مرغ رو در حدی بپزید که له نشه و در انتها آب کم و غلیظ داشته باشه .

یک روش رژیمی و البته بسیار لذیذ برای پخت مرع:

زردچوبه فلفل سیاه و فلفل قرمز رو با کمی روغن در حد چند ثانیه تفت بدید حرارت زیر قابلمه رو کاملا کم کنید..
تکه های مرغ رو فقط تو یک ردیف کف قابلمه بچینید و نمک بزنید . برای حدود 6 تکه مرغ 2 تا پیاز متوسط رو خلال کنید و روی مرغ ها رو با پیاز خلال شده کاملا بپوشونید . کمی روغن زیتون و آب زعفران روی پیازها بریزید و در قابلمه رو ببندید. ( حرارت ملایم) . دقت کنید غیر از آب زعفران هیچ آب دیگه ای به مرغ اضافه نکنید.
پیازها در اثر حرارت آب میندازن و مرغ ها با آب پیاز پخته میشن . وقتی حس کردید مرغها کاملا پخته شده حرارت رو بالا ببرید تا آب داخل قابلمه کاملا تبخیر شه و پیاز ها به سرخ شدن بیفته.فقط دقت کنید که مرغها له نشه.
اگر مرغها زیاد پخته شده بود مرغها رو از قابلمه خازج کنید و اجازه بدید پیازها به سرخ شدن برسه.
برای کنار مرغها میتونید از گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنید و همراه با چلوی زعفرانی غذا رو سرو کنید.
زمان سرو مجددا کمی آب زعفران روی مرغها بریزید.
پیشنهاد میکنم این روش رو حتما امتحان کنید .
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir