پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | | حلوای آرد گندم

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/55f2f-10302164_296054377227165_9018221539522100797_n.jpg

 

حلوای آرد گندم

نویسنده فلور احدی

 مواد لازم :
ارد سفيد گندم 2 پ ارد برنج 1/2 پ. روغن مايع ( ترجيحاً روغن افتاب گردان ) 1پ
كره 100گرم ( ترجيحاًً بدون نمك ) ماست معمولى 2 ق غ. زعفران دم كردهء غليظ 1/4 پ
شكر 2 پ اب 1 پ گلاب 1/2پ ، هل 10 عدد درسته
اول بگم كه من در تهيه حلواى خوب در مصرف زعفران خيلى دست ودلبازم !!!

شربت :
شكر ، آب ، هل وگلاب را روى حرارت قرار دهيد و زمانى كه شكردر آب مخلوط شد وكمى
جوشيد (يك دقيقه ) از روى حرارت برداريد كنار گذاشته تا از داغى بيافتد وكمى خنك شود.

ابتدا :
ارد را روى حرارت ملايم تفت ميدهيم و اين در حدود 30 تا 40 دقيقه زمان ميبرد!! يعنى يكى از نكات مهم يك حلواى خوب داشتن حوصله در اين قسمت تهيهء ان است و حرارت ملايم تا جايى كه رنك ارد نخودى پر رنگ شود ( قهوه اى نشود) در يك ظرف ديگر هم ارد برنج راكمى تفت بدهيد وكنار بگذاريد.ارد برنج حلواى ما را ترد ميكند.
وقتى رنگ ارد گندم نخودى شد هر دو ارد را تركيب ميكنيم والك ميكنيم . دوباره به ماهيتابه بر ميگردانيم وكمى كه داغ شد ( حرارت همچنان ملايم باشد) روغن مايع را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم وبلا فاصله ماست را كنار ماهيتابه ميريزيم و خارج از حرارت خيلى سريع ماست را با مخلوط ارد وروغن تركيب ميكنيم ( ماست در طعم حلوا تاثيرى نداره ولى باعث ميشه حلوا بافت نرم داشته باشه و صفت نشه )به حرارت بر ميگرديم كره را اضافه
ميكنيم وكمى تفت ميدهيم ( در اين زمان ظاهر حلوا بريده بريده ست كه بعد از اضافه كردن شربت درست ميشه ) و بلافاصله گلاب را هم ريخته و سريع هم ميزنيم واز روى حرارت بر ميداريم و شربت رابتدريج به مواد اضافه ميكنيم هرگز شربت را يكباره اضافه نكنيد و به محض اينكه غلظت لازم را گرفت كافيست . يعنى احتمال دارد همهء شربت استفاده نشود،درصورتى كه دراين مرحله حلوا را شيرينتردوست داشتيد كمى شكربصورت خشك به حلوا اضافه ميكنيم نگران نباشيد اين جورى حلوا تردتر هم خواهد شد حالا ***زعفران را هم به حلوا اضافه كنيد ، از اين به بعد بايد مرتب و بدون وقفه با قاشق بصورت كشيده كشيده حلوا را ورز دهيد بمدت 10 دقيقه وبعد حلوا را در يك قابلمهء بزرگ بصورت گهواره اى تكان دهيد تا حلوا به روغن بيافتد و بعد به ظرف مورد نظر انتقال دهيد وبعد از خنك شدن ونزديك سرو روى ان را تزيين كنيد.

**شربت : اب وشكر را روى حرارت گذاشته وهل ها را خرد كنيد وداخل شربت بياندازيد و همينكه شكر حل شد از روى حرارت برداريد وكنار گذاشته تا ولرم شود. شربت را صاف كنيد.
***************************
نكته : اگر مايل بوديد حلوا را بصورت رولت درست كنيد كمى روغن ان را بيشتر كنيد .
اگر خواسته باشيد حلواى دو رنگ درست كنيد به آب شربت قبل از اضافه كردن شكر 2ق غ
پودر كا كائو ويا اگر با طعم زنجبيل بخواهيد 2 ق غ پودر ان را اضافه كنيد .

*در صورتى كه زعفران را در مرحله آخر به حلوا اضافه كنيدبهتر رنگ خود را نشان خواهد داد

اصولاً حلوا نكات ريز زياد دارد ولى بسيار راحت است



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir