لطفا متن پیام خود را بنویسید






پربازدیدترین ها

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکو...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا...

شیرینی اسکار

زرده و سفیده تخم مرغ رو از ه...

خانه | پیش غذا | کشک بادمجان

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/5ecf3-996507_4922164978876_100022860_n.jpg



کشک بادمجان

مواد لازم :

بادمجان 4 عدد متوسط
پياز 1 عدد متوسط
سير 2 حبه متوسط
زعفران دم كرده نصف استكان
مغز گردو 100 گرم
نعناع خشك 2 قاشق غذا خوري
كشك به مقدار لازم

طرز تهيه :

بادمجانها رو بشورید و کباب کنید و ( و یا از بادمجان سرخ کرده استفاده کنید ) بلافاصله تو یه ظرف دار بذارید تا هم بوی دود بگیره و هم پوست بادمجانها عرق کنه و راحت کنده بشه .بعد از خنک شدن پوستشون رو بکنید.
برای کباب کردن بادمجان میتونید اون ها رو روی کباب پز ، توی فر ( داخل قویال بپیچید ) ، توی ماکروفر ( روی سه پایه و دکمه گریل ) و یا روی ذغال کباب کنید.
پياز رو خلال خرد كنيد و در مقداري روغن همراه با كمي زردچوبه سرخ كنيد . وقتي پياز طلايي شد ، سيرها رو رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد ، بعد از چند دقيقه نيمي از نعناع خشك رو داخل تابه بريزيد و هم بزنيد .
بادمجانهای کبابی رو ساطوری کنید و داخل تابه بريزيد و بعد از مخلوط كردن مواد ، 2 ليوان آب جوش داخل تابه بريزيد و در تابه رو ببنيد . حرارت زير تابه رو ملايم كنيد و بذاريد بادمجون به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم و در بسته مزه دار و مغز پخت بشه .
مغز گردو رو آسياب كنيد و بعد از 30 دقيقه كه بادمجون مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقيمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . اگر آب غذا كشيده شده بود حداكثر 1 ليوان آب جوش داخل ظرف بريزيد و 10 دقيقه ديگi زمان fديد تا گردو و مواد خوب مخلوط fبشه .
بعد از 10 دقيقه 3 قاشق غذا خوري كشك رو همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنيد و مواد رو هم بزنيد، در ظرف رو باز بذاريد و حرارت زير تابه رو كمي بالا ببريد تا آب اضافه كشك كشيده بشه .
بعد از اينكه آب كشك كشيده شد ، زير تابه رو خاموش كنيد ، در تابه رو ببنيد و 15 دقيقه اجازه بديد تا مواد روي شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابيفته . ( دقت كنيد كه حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زير تابه رو خاموش كنيد و درش هم بسته باشه ) و بعد غذا رو تو ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

نكته :

اگر از بادمجان سرخ کرده استفاده کردید ، بادمجانها رو پوست بگيريد ، برش عمودي بزنيد ، بشوريد و نمك بزنيد و بذاريد تا تلخي آنها گرفته بشه. موقع سرخ كردن بادمجانها براي اينكه نياز به روغن كمتري داشته باشيد ، در تابه رو ببنديد تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزن و نرم بشن .
بعد از اضافه كردن سير دقت كنيد تا زمان زيادي سير رو تفت نديد . چون در اثر حرارت سيرها سفت میشن .
بهتره نعناع خشك رو در چند مرحله به غذا اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگش رو از دست نده.
اگه از كمي ترخان خشك شده هم داخل خوراك استفاده كنيد ، تو عطر و طعم غذا خیلی تاثیر میذاره .
اگه آب گوشت در دسترس داريد به جاي آب جوش ، از آب گوشت و یا عصاره گوشت استفاده كنيد . در اين صورت مزه غذا خیلی لذیذتر میشه .



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
roya esmati
16:26 93/02/27
عالی بود ممنون
ادمین
16:26 93/02/27
خواهش میکنم
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهي شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کرم پرتقالی

پوست پرتقالها رو رنده ریز کنید و همون پ ... بیشتر...

زولبیا

نکته مهم تو تهیه زولبیا استفاده از نشا ... بیشتر...

تارت پرتقالی

مواد یخچالی رو از یخچال بیرون بذارید ت ... بیشتر...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکوپ بزنید ...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا زرده اش کا ...

شیرینی اسکار

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید. ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir