پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکو...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا...

خانه | پیش غذا | حلیم بادمجان

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/45366-20140113_210822.jpg

 

حلیم بادمجان

مواد لازم :


گوشت بی استخوان   نیم کیلو
بادنجان قلمی   12-10 عدد
برنج پخته شده   7-8 قاشق غذاخوری
عدس   250 گرم
پیاز سرخ شده   3 قاشق غذا خوری
کشک ساییده غلیظ    2 یا 3 پیمانه
گردوی چرخ شده    1.2 پیمانه
زعفران ساییده    1.2 پیمانه
عصاره گوشت    1 عدد
سیر داغ    3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ    3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل   به مقدار کافی

طرز تهيه :

بادمجانها رو پوست بگيريد ، برش عمودي بزنيد ، بشوريد و نمك بزنيد و بذاريد تا تلخيش گرفته شه.
بعد از خشك كردن بادمجانها ، سرخشون كنيد و بعد از سرخ شدن ، روي حوله آشپزخانه يا دستمال كاغذي ضخيم بچينيد تا روغن اضافیش گرفته شه.
پياز رو خلال خرد كنيد و تو مقداري روغن سرخ كنيد . وقتي پياز طلايي شد ، سيرها رو رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد ، بعد از اضافه کردن زردچوبه و فلفل و بادمجانهای سرخ شده رو داخل تابه بريزيد و هم بزنيد.
عدس رو جداگانه بپزید.عدس و برنج پخته شده رو به بادمچانها اضافه کنید.یک عدد عصاره گوشت رو پودر کرده و به مواد اضافه کنید.
بعد از مخلوط كردن مواد ، 2 ليوان آب جوش داخل تابه بريزيد و در تابه رو ببنيد.حرارت زير تابه رو ملايم كنيد و بذاريد مخلوط به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم و در بسته مزه دار و مغز پخت شه .
همزمان گوشت رو با کمی روغن تفت بدید و زردچوبه و فلفل بزنید و همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده ، روی شعله ملایم بذارید تا بپزه.
گوشت پخته شده رو ریش ریش کنید یا با دستگاه غذاساز با چند پالس به صورت رشته رشته دربیارید و بعد از نیم ساعت به مخلوط بادمجان اضافه کنید.
مغز گردو رو آسياب كنيد و بعد از 30 دقيقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.اگر آب غذا كشيده شده بود کمی آب گوشت داخل ظرف بريزيد.در ظرف رو ببنيد و 10 دقيقه ديگر زمان بديد تا گردو و مواد خوب مخلوط شند.
بعد از 10 دقيقه كشك رو همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنيد و مواد رو هم بزنيد، در ظرف رو باز بذاريد و حرارت زير تابه رو كمي بالا ببريد تا آب اضافه كشك كشيده شه.
مواد رو مدام هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنه.
بعد از اينكه آب كشك كشيده شد ، زير تابه رو خاموش كنيد ، در تابه رو ببنيد و 15 دقيقه اجازه بديد تا مواد روي شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابيفتند .
و بعد غذا رو تو ظرف مناسب بكشيد و روی حلیم رو با کمی گردو، کشک، نعناع داغ وسیرداغ تزئین کنید.

نكته :

موقع سرخ كردن بادمجانها براي اينكه نياز به روغن كمتري داشته باشيد ، در تابه رو ببنديد تا بادمجانها موقع سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شند.
بعد از اضافه كردن سير دقت كنيد تا زمان زيادي سير رو تفت نديد . چون در اثر حرارت سيرها سفت میشند.
برای خوشرنگ شدن غذا میتونید از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/b454f-m_CIMG2579.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/2ea04-m_CIMG2580.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/d574b-m_CIMG2581.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/37c5b-m_CIMG2582.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/b77dc-m_CIMG2584.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/eb062-m_CIMG2585.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/7bb27-m_CIMG2586.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/bd9fa-m_CIMG2588.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/86fb2-m_CIMG2589.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/73c0b-m_CIMG2590.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/45366-20140113_210822.jpg



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکوپ بزنید ...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا زرده اش کا ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir