پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | کوفته برنجی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/c5e14-digiorgio-s-cafe-largo.jpg

 

کوفته برنجی

مواد لازم :

لپه یک سوم پیمانه
برنج 1 پیمانه
سبزی کوفته  300 گرم
رب گوجه فرنگی  2 - 3 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط  2 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ  2 عدد
آرد نخودچی  2 - 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
زرشک و آلو  به میزان لازم

طرز تهیه:

لپه رو از قبل خیس کنید و همراه با کمی نمک بپزید.
برنج رو هم از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید و بعد آبکش کنید.
برنج ، لپه ، سبزی کوفته ( سبزی رو کمی تفت بدید تا آبش کشیده بشه ) ، گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، یکی از پیازها ( رنده شده و آبش گرفته شده ) ، آرد نخودچی ، نمک و فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل کمی پودر کاری و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید تا کوفته حالت چسبنده پیدا کنه.
کف دستتون رو بزنید تو آب سرد یا کمی چرب کنید و از کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و از آلو و زرشک وسط کوفته بذارید و بعد تو دستتون کاملا گردش کنید.
معمولا اندازه کوفته برنجی و شوید باقلا درشته و کوفته های نخودچی دار کوچیک یا ریز و کوفته تبریزی هم درشت تر از گریپ فروت.
کوفته ها رو به این ترتیب آماده کنید.
با پیاز دوم پیاز داغ آماده کنید و رب رو با پیاز تفت بدید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید . به مقدار کافی آب به سس اضافه کنید و اجازه بدید تا سس جوش بیاد.
کوفته ها رو به آرومی به سس در حال جوش اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر کوفته صبر کنید تا سس دوباره بجوشه و بعد کوفته بعدی رو اضافه کنید.
این عمل مانع از وا رفتن کوفته میشه.همه کوفته ها باید کاملا تو سس قرار بگیره تا ترک نخوره.
برای خوش طعم تر شدن کوفته میتونید از زرشک و آلو تو سس کوفته بریزید.
وقتی کوفته ها رو داخل سس ریختید و سس دوباره جوشید در قابلمه رو بذارید و حرارت رو ملایم کنید و گوفته ها رو برای حدود یک ساعت بپزید.
در نهایت کوفته باید سس غلیظی داشته باشه.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir