پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | دسر | تیرامیسو

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/7da4d-522406_10200204705467264_1742592184_n.jpg

 

تیرامیسو بدون تخم مرغ

مواد لازم :

ماسکارپونه یا پنیر خامه ای  400 گرم ( 2 بسته )
شکر 2 قاشق غذاخوری
قهوه سرد  3/2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1 و 4/1 پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر 15 عدد
پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین

طرز تهیه:

خامه رو کاملا بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه . برای سهولت کار از خامه قنادی استفاده کنید.
پنیر ماسکارپونه رو با شکر کاملا با هم زن بزنید تا یه بافت یکدست پیدا بکنه . خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کنید.
پنیر و خامه رو در حدی مخلوط کنید که یکدست بشه ، دقت کنید که زیاد مواد رو هم نزنید همین که به یه بافت یکدست رسیدید کافیه ، میتونید یکی دو قاشق از قهوه رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید .
دقت کنید یک روی بیسکوبیتهای لیدی فینگر شکری و یک روش ساده است.
باید قسمت ساده رو توی نسکافه یا قهوه بزنید . من از پودر نسکافه آماده استفاده کردم چون میزان شکرش متعادله.بیسکوبیت رو برای یک لحظه تو نسکافه بزنید و خیلی سریع در بیارید تا بیسکوبیت خمیر نشه.
بیسکوبیت ها رو تو ظرف مورد نظرتون بچینید به صورتی که قسمت شکری بالا باشه. روی لایه اول رو با مخلوط خامه و پنیر پوشونید.
یک ردیف دیگه بیسکوبیت رو لایه پنیر و خامه بچینید و نهایتا روی بیسکوبیتها رو با مخلوط پنیر و خامه پوشونید و روش رو پودر کاکائو بپاشید و به مدت 3-4 ساعت بذارید تو یخچال .

نکته:

اگر از پنیر خامه ای استفاده میکنید که نمک داره حتما قبل از استفاده پنیر رو نیم ساعت داخل آب سرد بذارید تا شوریش گرفته بشه.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/62938-542208_10200204705907275_1772595749_n.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/5ad87-1186328_10200204705667269_374628416_n.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/42f2d-574460_10200204706867299_897967384_n.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/adab0-1170748_10200204706747296_457034840_n.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/7291b-1187292_10200204707747321_1117448546_n.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/aa1c0-1209416_10200204707827323_1661988367_n.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/7da4d-522406_10200204705467264_1742592184_n.jpg



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir