پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | رشته پلو

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/ed08f-reshteh-polo.jpg

 

رشته پلو


مواد لازم:

برنج  4 پيمانه
رشته پلويي  300 گرم
گوشت 500 گرم
زعفران  به میزان لازم
پياز  2 عدد متوسط
نمك ، فلفل ، ادویه  به مقدار لازم

طرز تهيه :

پیاز رو خلال و کمی تفت بدید تا سبک بشه ، بعد بهش زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز ، کمی کاری و کمی پودر دارچین اضافه کنید ، تکه های درشت گوشت رو به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه ، بعد به مقدار کافی آب جوش روی گوشت بریزید و صبر کنید تا گوشت بپزه ، در انتهای پخت نمک گوشت رو اندازه کنید.گوشت بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب غلیظ داشته باشه.
به جای گوشت از مرغ هم میتونید استفاده کنید ، منتهی دارچین رو از ترکیب ادویه ها حذف کنید و کمی زعفران اضافه کنید و برای پخت مرغ از آب سرد استفاده کنید و نمک مرغ رو هم همون اول اضافه کنید.
برنج رو از قبل با مقداری نمک خیس کنید.
برنج رو تو آب و نمک در حال جوش بریزید ، حدودا 5 دقیقه به آبکش کردن برنج ، رشته پلویی رو کمی خرد کنید و به برنج اضافه کنید و تو زمان مناسب ، برنج رو آبکش کنید.
ته دیگ مورد نظرتون رو کف قابلمه بندازید ، برنج رو تو قابلمه بریزید و کمی آب زعفران و کمی از آب گوشت یا مرغ رو روی برنج بدید و صبر کنید تا برنج دم بکشه.
برای سرو این غذا مقداری از رشته پلو رو زعفرانی کنید ، کمی از برنج توی دیس بکشید ، گوشت یا مرغ رو به تکه های کوچیکتر قسمت کنید و روی پلو بریزید و دوباره روی گوشت برنج بکشید و دوباره روی برنج گوشت یا مرغ و در نهایت پلوی زعفرانی.
میتونید برای سرو از کشمش هم استفاده کنید.
کشمش رو از قبل کمی خیس کنید و بعد همراه با کمی کره کشمش رو سرخ کنید و روی برنج بدید.
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir