پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | شیرین پلو

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/f31d4-Shirine-Polo.jpg

 

شیرین پلو

مواد لازم:

مرغ تکه شده به تعداد لازم
برنج 4 پیمانه
خلال پرتقال يا نارنج خشك 150 گرم تازه 400 گرم
خلال پسته 100 گرم
خلال بادام 100 گرم
هويج 4 عدد
شكر 1 پیمانه
زعفران دم کرده
روغن مايع
كره يا روغن
پياز يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

برنج رو از قبل با مقداری آب ولرم و نمک خیس کنید و بعد به روش معمول آبکش کنید برای شیرین پلو و معمولا انواع پلو های مخلوط خیلی بهتره که برنج رودون تر وردارید.
برای پخت مرغ ، زردچوبه رو تو کمی روغن تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه بعد تکه های مرغ رو همراه با نمک و فلفل و مقداری زعفران و یک عدد پیاز درسته با مقدار مناسبی آب بپزید به صورتی که در نهایت آب مرغتون زیاد نباشه و مقداری آب غلیظ بعد از پخت داشته باشید. همونطور که قبلا هم گفتم پخت مرغ با آب زیاد طعم واقعی مرغ رو از بین میبره پس همیشه با مقدار کمی آب و حرارت ملایم مرغ رو بپزید و در صورت نیاز بهش آب اضافه کنید.
مرغ رو بعد از پخت میتونید لای برنج با بقیه مواد دم کنید و یا زمان کشیدن برنج لای مواد قرار بدید.
خلال نارنج یا پرتقال رو سه بار هر بار به مدت سه تا پنج دقیقه بجوشونید و آبش رو دور بریزید تا تلخیشگرفته بشه ، اگر باز احساس کردید که تلخی داره چند ساعت تو آب سرد بذارید خیس بخوره و دو سه بار آبش رو عوض کنید تا کاملاً تلخیش گرفته بشه.
خلال بادام رو با آب سرد بشورید و یه مقدار تو آب سرد خیسش کنید و بعد آبکشش کنید.
خلال پسته رو یه مقدار تفت بدید و برای تزیین روی پلو استفاده کنید.
هویج رو یکدست خلالی کنید و داخل ماهی تابه با مقداری کره تفت بدید.
وقتی هویج خوب تفت خورد خلال بادام رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامیش گرفته بشه. خلال نارنج یا پرتقال رو هم به مواد اضافه کنید و تفت بدید.
شکر و مقدارکمی آب اضافه کنید تا مواد با شکر به مدت 5 دقیقه بجوشه و شکر حل بشه و مواد شیرین بشه . دقت کنید مقدار خیلی کمی آب اضافه کنید.
کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید و مقداری برنج بریزید و از مواد آماده شده روی برنج بریزید و دوباره مقداری برنج و مقداری زعفران و بعد تکه های مرغ رو روی برنج بچینید . دوباره از مواد روی مرغها بریزید و بعد یک لایه برنج و در نهایت روی برنج رو زعفران دم کرده و کره آب شده بدید.
وقتی برنج بخار کرد حرارت رو کم کنید و دم کنی بذارید.
مقداری از مخلفات آماده شده رو برای تزیین روی برنج نگه دارید.
میتونید از مقداری کشمش سرخ شده و پسته و بادام درسته برای تزیین استفاده کنید که ظاهر زیباتری به غذاتون میده.
شيرين‌پلو راو مي‌تونيد با گوشت گوسفند ، ماهيچه و يا كوفته ريزه هم بپزيد.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir