پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | لازانیا

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/464a2-dish-of-lasagna.jpg

 

لازانيا

مواد لازم :

لازانيا يک بسته
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پياز متوسط 2 عدد
قارچ 300 گرم
فلفل دلمه اي 2 عدد
رب گوجه 4 قاشق غذا خوري
ادويه کاري 1 قاشق مربا خوري
نمک و زرد چوبه به ميزان لازم
پنير پيتزا 400گرم

مواد لازم براي سس سفيد:

شير 4 ليوان
آرد 4 قاشق غذا خوري
کره 50 گرم
نمک وفلفل کمي

طرز تهيه :

پياز داغ رو آماده کنيد بعد گوشت چرخ کرده رو همراه با فلفل و زردچوبه به پياز داغ اضافه کنيد و با حرارت متوسط سرخ کنيد تا آب گوشت کشيده بشه. در آخر رب گوجه رو اضافه کنيد و رب رو هم کمی تفت بدید تا خامی رب گرفته شه.
قارچ و جداگانه با مقدار کره سرخ کنید و بعد به گوشت اضافه کنید ، در انتها فلفل دلمه ای خرد شده رو به مایه لازانیا اضافه کنید و مواد رو چند دقیقه تفت بدید ، بعد سس رو کنار بذارید تا از داغی بیافته.

براي تهيه سس سفيد ،  آرد رو تو شير سرد خوب حل کنيد ، کره رو هم اضافه کنید و بعد روي حرارت بذاريد و سس رو مدام هم بزنید تا غليظ شه. وقتي سس کمي غليظ شد (مثل فرني ) نمک و فلفل رو هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
لازانيا رو داخل آب در حال جوشي که مقداري نمک و روغن توش ريختيد ، بريزيد و وقتي نيم پز شد ( مغز لازانيا نبايد نرم بشه ) لازانيا رو بریزید تو آبکش ولی روی لازانیا آب نریزید تا بعد از پخت سس و لازانیا از هم جدا نشه و لایه ها به هم بچسبه. ورقه های لازانیا رو روي پارچه تميز بچينيد تا آب اضافه اش گرفته بشه و ورقه ها به هم نچسبه.
کف و ديواره ظرف پيرکس رو با سس مايونز چرب کنيد . سس مايونز باعث ميشه که بعد از پخت ، لازانيا به راحتي از ظرف جدا بشه.
يک لايه ورقه لازانيا کف ظرف بچينيد و روي لازانيا سس سفيد ، مايه گوشتي و پنير پيتزا بریزید ، به همين ترتيب لايه بعدي رو هم بچینید . روي لايه آخر رو کاملا با سس سفيد بپوشونيد و روي سس رو پنير پيتزا بريزيد.
دقت کنيد فقط براي لايه زيري و لايه بالايي از سس سفيد استفاده کنيد و بين لايه هاي ديگه سس نريزيد تا لازانيا حالت خميري پيدا نکنه.
لازانیا رو برای نيم ساعت تا 45 دقيقه با درجه 180 داخل فر قرار بديد تا پنير طلايي بشه.
بعد از اینکه لازانیا رو از فر در آوردید 10 دقیقه صبر کنید و بعد برش بزنید و سرو کنید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir