پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | خورش خلال کرمانشاه

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/754fe-a72bbbf75a7e3e5ca54608f6950edf71.jpg

 

خورش خلال کرمانشاه

مواد لازم :

گوشت خورشی 400 گرم
خلال بادام درشت 250 گرم
لیمو عمانی 3 - 4 عدد
زرشک 2 - 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده 1 استکان
گلاب 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد متوسط
چوب دارچین یک تکه کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره یا روغن حیوانی

طرز تهیه :

پیاز خرد شده رو همراه با کره یا روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی بشه ، یعد زردچوبه و تکه های گوشت ( تو سایز خورش قورمه سبزی ) و فلفل رو

اضافه کنید و کاملا تفت بدید تا گوشت سرخ بشه و آبش جمع بشه.
رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
خلال بادام رو از قبل برای چند دقیقه با آب ولرم خیس کنید ، بعد آبکش کنید و 5 دقیقه با آب زعفران خیس کنید و تو این مرحله همراه با چوب دارچین به گوشت اضافه کنید.
به مقدار کافی آب جوش به خورش اضافه کنید و بعد از جوش اومدن حرارت رو کمتر کنید تا گوشت به خوبی بپزه.
تو ریختن آب دقت کنید چون این خورش در نهایت باید کاملا غلیظ و جا افتاده بشه.
لیمو عمانی رو نیم ساعت تو آب گرم خیس کنید و بعد اواسط پخت گوشت به خورش اضافه کنید.
برای پخت این خورش باید از زرشک سیاه استفاده کنید اما اگر زرشک سیاه در دسترس ندارید ، زرشک قرمز رو جایگزین کنید.
20 دقیقه آخر پخت زرشک خیس کرده رو آبکش کنید و همراه با گلاب و نوک قاشق چایخوری پودر هل به خورش اضافه کنید و نمک خورش رو اندازه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیافته.
قبل از سرو چوب دارچین رو از خورش در بیارید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir