پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | مرغ تندوری

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/74988-kasi-indian-food-restaurants-in-san-diego-county-indian-food-960x581.jpg

مرغ تندوری

مرغ تَندوری یه غذای هندی، پاکستانیه که با ادویه های گرم ماسالا،کاری و تندوری درست میشه.
تنها نکته درست کردن این غذا داشتن ادویه هاست . اگر ادویه های آماده پیدا نکردید میتونید یبار ادویه ها رو درست کنید و برای دفعات بعد بریزید تو شیشه و

ازش استفاده کنید.

مواد لازم :

مرغ  1 عدد
ماست 2 پیمانه
کره  50 گرم
پیاز متوسط  2 عدد
سیر رنده شده   2 حبه
زنجبیل تازه  1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
ادویه تَندوری 1 قاشق غذاخوری
ادویه گرم ماسالا 1 قاشق غذاخوری

ترکیبات ادویه گرم ماسالا :

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری
میخک یک چهارم قاشق چایخوری

ترکیبات ادویه تندوری:

مواد لازم:

زیره 1/4 پیمانه
زردچوبه 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق غذاخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
دانه رازیانه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و سفید 1 قاشق غذاخوری
تکه های فلفل خشک 2 قاشق چایخوری
جوز تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در ترکیب ادویه گرام ماسالا در غذاهای هندی ممکنه برای هر غذایی گرام ماسالا ترکیبش فرق کنه ولی برای مرغ تندوری اصولا در ترکیب ادویه ها میزان

فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زنجبیل ، هل ، پودر سیر با هم برابره و همینطور میزان تخم گشنیز و زیره.
ممکنه تو بعضی دستورها توی ترکیب این ادویه رازیانه و جوز هندی و .... ادویه های دیگه ای هم باشه ولی برای این غذا این ترکیبات کافیه.
برای تهیه ادویه ها ، تمام ادویه ها رو با هم میکس کنید و تو شیشه در بسته نگه دارید.
برای خوشرنگ شدن ادویه تندوری  میتونید به میزان لازم از پودر رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید.

این مقدار ادویه برای یک مرغ حدود 1200 گرم کافیه .

داخل ظرفی ماست ، کره ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ، پاپریکا ، ادویه تندوری ، گرام ماسالا ، آب لیموترش ، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
با چنگال سوراخهای ریزی روی مرغ ایجاد کنید ، بعد مرغ رو داخل مواد آماده شده بخوابونید و به مدت 3 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه دارشه.
مرغها رو بچینید تو یک ظرف پیرکس و برای 40 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir