پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | فیله سوخاری

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/b900d-How-Do-You-Perfectly-Fry-Chicken.jpg

 

فیله سوخاری

مواد لازم:

فیله مرغ 8 تکه
آرد سوخاری  2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد نصف پیمانه
سیر 2 حبه
پودر آویشن به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کمی به میزان لازم

طرز تهیه :

فیله مرغ رو بشورید و خشک کنید . به جای فیله میتونید از سینه مرغ استفاده کنید . سینه رو برش های طولی بزنید تا به سایز فیله مرغ در بیاد. اگر از سینه استفاده میکنید خیلی کم با بیفتک کوب سینه رو بکوبونید . چون بافت سینه لطافت فیله رو نداره.
تو یه ظرف شیر، آرد، سیر رنده شده ( یا پودر سیر ) ، تخم مرغ زده شده، سرکه، آویشن، نمک و فلفل رو مخلوط کنید و فیله ها رو به مدت 2 ساعت تو این مواد بخوابونید تا کاملا مزه دار بشه.
فیله های مزه دار شده رو برنید تو آرد سوخاری و با دست اطرافش رو فشار بدید تا کاملا آرد به فیله بچسبه ، بعد تو روغن داغ سرخشون کنید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir