پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | | مربای زرشک

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/afb6a-zereshk8_copy.jpg

 

مربای زرشک

مواد لازم :

زرشک تازه  1 کیلو
شکر  1 کیلو و 200 گرم
آب یک و نیم لیتر
وانیل  کمی

طرز تهیه:

زرشک رو پاک کنید و چند بار با آب سرد بشورید، بعد زرشک رو چند ساعت تو آب سرد خیس کنید تا کاملا تمیز بشه ، بعد آبکش کنید.
200 گرم از شکر رو روی زرشک بریزید و برای یک شب بذارید تو یخچال تا آب بندازه.
روز بعد ، باقی شکر و آب و آب زرشک رو بذارید روی حرارت تا شربت بجوشه و قوام بیاد.
زرشک رو 5 - 6 دقیقه با شربت قوام اومده بجوشونید و در انتهای پخت وانیل رو اضافه کنید.
مربا رو در حین جوشیدن هم نزنید چون باعث له شدن زرشک میشه.
زرشک رو بیش از این مدت نپزید چون زرشک له میشه و شکلش از دست میره.
بعد از این مدت زیر قابلمه رو خاموش کنید و اجازه بدید مربا تو قابلمه سرد بشه ، بعد بریزید تو شیشه . مربای زرشک بعد از دو روز قابل استفاده است.
با این مقدار شیرینی مربا متعادله ولی میتونید مقدار شکر رو تا یک کیلو نیم هم استفاده کنید.

 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir