پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | کباب لاری

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/24159-111.jpg

 

کباب لاری

مواد لازم :

گوشت گوسفند یا تکه های مرغ    1 کیلو
ماست چکیده ترش  نیم کیلو
پیاز متوسط   2 عدد
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

طرز تهیه:

کباب لاری رو هم به صورت جوجه کباب و هم به صورت کباب چنجه میتونید تهیه کنید . دستور مزه دار شدن گوشتها به یک صورته ، تنها تفاوت در مدت زمان استراحته که برای کباب چنجه طولانی تره.
گوشت رو به تکه های مناسب کبابی خرد کنید و رو بشورید ، بعد برای یک ساعت گوشت رو روی یک پارچه یا سینی پهن کنید تا اصطلاحا گوشت خودش رو بگیره.
گوشت ، پیاز خلال شده ، ماست چکیده ترش و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و مواد رو چنگ بزنید تا همه مواد به خورد گوشت بره.
مخلوط رو برای یک ساعت بذارید تو فضای آشپزخونه تا کی آب بندازه .
بعد از این مدت گوشت رو برای 24 ساعت بذارید تو یخچال تا حسابی ترد و مزه دار بشه.
مدت زمان استراحت برای جوجه کباب حدود  5 - 6 ساعته.
بعد از این مدت گوشت رو به سیخ بکشید و کباب کنید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir