پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | پیتزا قارچ و گوشت

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/407cf-supreme.jpg

 

پیتزا قارچ و گوشت

مواد لازم:

خمیر پیتزا آماده  2 عدد
گوشت چرخ کرده  500 گرم
قارچ  300 گرم
فلفل دلمه ای  2 عدد رنگی
پیاز 2 عدد متوسط
سس کچاب  به مقدار لازم
نمک و فلفل و اویشن  به مقدار لازم
پنیر پیتزا  به مقدار لازم

طرز تهیه:

یکی از پیازها رو با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه ، بعد گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و آویشن رو با پیاز تفت بدید. دقت کنید خیلی مهمه که مواد با حداقل روغن آماده بشه .
چون اگر مواد چرب باشه به پنیر نمیچسبه و مخلفات از نان پیتزا جدا میشه.
قارچ رو جداگانه با مقداری کره تفت بدید.
فلفل دلمه ای رو خرد کنید.
پیاز دوم رو هم نگینی خرد کنید.پیاز خام طعم خیلی خوبی به پیتزای قارچ و گوشت میده.
صبر کنید مواد سرد بشه بعد همه مواد رو تو یک کاسه با هم مخلوط کنید.
البته از قارچ خام هم میتونید استفاده کنید ولی یادتون باشه چون قارچ آب میندازه باید مقدارش خیای کمتر بشه و روی همه مواد پیتزا قرار بگیره. پس بهتره قارچ رو تفت بدی تا با مشکل مواجه نشید.
اگر از خمیر آماده استفاده میکنید کمی آب روی خمیر اسپری کنید تا خمیر مرطوب بشه بعد روی خمیر سس کچاب بمالید و یک لایه ضخیم پنیر پیتزا بپاشید و روی پنیر رو با مخلوط گوشت و قارچ بپوشونید.
پیتزا روی برای یک ربع با دمای 160 درجه سانتی گراد بذارید تو بعد از فر در بیارید و روی مواد رو با پنیر بپوشونید و برای 5 دقیقه دیگه بذارید تو تا پنیر آب بشه و زمان سرو حسابی کش بیاد. برای تزیین روی پیتزا میتونید از مقداری زیتون سیاه استفاده کنید.
اگر خمیر پیتزا رو خودتون درست میکنید . حتما یکبار خمیر رو برای 10 دقیقه نیم پز کنید و بعد مراحل بالا رو انجام بدید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir