پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | سس تارتار

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/c3ed3-093-tartar-sauce.jpg

 

سس تارتار

مواد لازم:

سس مايونز 1 ليوان
سس گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
شکر 1 قاشق چايخوري
پياز کوچک 1 عدد
آبليمو 1 قاشق چايخوري
جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري
خيار شور 10 عدد
نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهيه :

سس مايونز رو داخل کاسه اي بريزيد ، ابليمو ، جعفري ريز شده ، شکر ، پياز رنده شده ، سس گوجه فرنگي ، نمک و فلفل رو اضافه کنيد و خوب هم بزنيد و مخلوط کنيد تا مواد يکدست شن.
خيارشورها رو رنده کنيد و به بقيه مواد سس اضافه و مخلوط کنيد ، سس رو داخل يخچال بذاريد تا طعم مواد به خورد هم بره.
اين سس رو همراه با غذاهاي دريايي ، ناگت و … ميتونيد سرو کنيد.
سس رو تو ظرف در بسته تا چند روز داخل يخچال ميتونيد نگهداري کنيد.
ميتونيد يک حبه سیر تازه هم داخل سس رنده کنيد.
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir