پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | نان فوکاچیتا

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/d2c2b-rsz_p1010537.jpg

 

نان فوکاچیا - ایتالیایی

نان فوکاچيا يکي از نون هاي خوشمزه ايتالياييه که درست کردنش خيلي ساده است . هم ميتونيد اونو به همراه انواع خوراک ها سرو کنيد و هم ميشه اونو با پنير بعنوان عصرانه خورد و يا در کنار سوپ ها سرو کرد و حتی به تنهائی بعنوان يک جور ميان وعده  سرو کرد .
نان فوکاچيا در واقع شباهت زيادي به پيتزا يا به نوعي پيراشکي داره با اين تفاوت که درست کردنش از پيتزا خيلي سريعتر و ساده تره و مخلفاتش هم کمتر و به دلخواهه .
در واقع نانيه که توش با مواد دلخواه پر میشه . اين نان مي تونه يک خوراکي مناسب براي کودکاني که مدرسه ميرن هم باشه چون هم خوردنش راحته و هم

خيلي خوشمزه ست .

مواد لازم براي تهيه خمير فوکاچيا :

آرد گندم   يک کيلو
آب   سه ليوان
خمير مايه يک قاشق چاي خوري سر پُر
شکر  يک قاشق غذا خوري   
نمک   يک قاشق غذا خوري  
روغن زيتون يا روغن مايع  پنج قاشق سوپ خوري

مواد لازم براي مخلفات :

مخلفات اين نان خيلي متنوعه و هر چيزي که با ذائقه اتون همخونی داره شامل ميشه . مثل انواع سبزيجات  ، گوشت و مرغ پخته ، انواع پنير  ، بادمجان ،

کدو ، گوجه فرنگي ، ميگو و ...  .

طرز تهيه خمير :

اين نان خميرش کمي شل تر از خميرهاي عاديه و کمي چسبندگي داره و نبايد به حالتي در بياد که به دست نچسبه بنابراين ورز دادن هم نياز نداره و فقط بايد خيلي خوب آب و آرد با هم مخلوط بشه .
نصف ليوان آب رو با شکر مخلوط کنید و خمير مايه رو بهش اضافه کنید و روش يک نعلبکي بذارید و صبر کنید تا تو یک فضای گرم خمیر مایه عمل بیاد.
بعد باقي آب  و نمک و روغن رو مخلوط کنید و خمير مايه رو هم اضافه کنید ، آرد رو هم کم کم آاضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
وقتي خمیر کاملا يک دست شد ، روي ظرف رو يک پارچه يا حوله نمدار بکشید و بذارید تو یک فضای گرم خمیر یک ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه .
دقت کنيد  چسبندگي و شل بودن خمير بايد فقط تا اندازه اي باشه که خمير نرم باشه . نه اونقدر شل باشه که شره کنه و نه اونقدر سفت باشه که کش نياد . اين خمير بايد خيلي کم کش بياد وقتي که از ظرف بلندش ميکنيد .
اگر زيادي شل بود ، آرد اضافه کنيد و اگر زيادي سفت بود کمي آب .
وقتی حجم خمیر دو برابر شد ، کف سینی فر رو کاغذ روغنی یندازید و کمی کاغذ رو چرب کنید ، خمیر رو یکدست تو سینی پهن کنید با قطر 2 -3 سانت.
 تو این مرحله مخلفات رو توی خمیر با دست فشار بدید تا تتوی خمیر فرو بره ، مثل زیتون سیاه یا سبز ، گوجه گیلاسی ، ژامبون ،...
اگر از پنير استفاده ميکنيد ، تکه هاي پنیر رو به شکل حبه قند تو خمیر فرو کنید و یا اگر از گوجه استفاده میکنید قسمت برش خورده رو ، رو به بالا بذارید.
بعد از چيدن مواد ، روي خمير کمي نمک بپاشيد .
براي طعم دار کردن هم از پودر فلفل سياه ، کنجد ، آويشن يا زيره ميتونيد استفاده کنيد .
قبل از پخت کمي هم روغن زيتون روی خمیر بپاشید و بذارید تو فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده تا زمانیکه روی نان طلایی بشه.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/550d7-rsz_p1010531.jpg
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir