پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | بورک

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/acfaa-Boerek-Portakalagaci.jpg

 

بورک 

مواد لازم :

خمیر یوفکا   1 بسته ترجیحا مثلثی شکل
شیر   نصف استکان
روغن مایع    نصف استکان
سفیده تخم مرغ   1 عدد
زرده تخم مرغ   1 عدد ( برای روی بورک )
گوشت چرخ کرده   500 گرم
فلفل دلمه ای    متوسط 2 عدد
پنیر پیتزا    به میزان لازم
پیاز سرخ شده   3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی    1 قاشق غذاخوری پر
زردچوبه ، نمک ، فلفل به مقدار کافی
سس سویا در صورت تمایل 3 قاشق سوپخوری
کنجد یا تخم خرفه ( برای تزیین )

طرز تهیه :

پیاز سرخ شده رو با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدید. رب رو اضافه کنید و مواد رو تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه.
دقت کنید مایع گوشت باید کمترین مقدار روغن و آب رو داشته باشه .
بعد فلفل دلمه های خرد شده رو اضافه کنید و بعد از اینکه کمی مواد رو تفت دادید سویا سس رو هم اضافه کنید.
درجه فر رو روی 180 تنظیم کنید تا گرم بشه و برای ماکروفر از دستور کانوکشن و درجه 220 رو انتخاب کنید .
شیر و روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو داخل ظرفی بریزید و با چنگال کمی هم بزنید .
خمیر یوفکای مثلثی شکل رو باز کنید و یه دونه از خمیرها رو روی میز کارتون قرار بدید .
بعد از مایع شیر و روغن و سفیده تخم مرغ با قلمو روی خمیرها بمالید.
دو دقیقه صبر کنید تا مایع کمی جذب خمیر بشه . بعد از مخلوط گوشت و فلفل دلمه ای روی خمیر قرار بدید و کمی پنیر پیتزا روش بریزید و خمیر رو بپیچید به این صورت که مواد رو روی قاعده خمیر مثلثی بذارید بعد دو طرف خمیر رو تا بزنید بعد قاعده مثلث رو روی مواد تا بزنید و تا انتها خمیر رو لوله کنید .
بورک ها رو داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید .
بعد زرده تخم مرغ رو با قلمو روی بورک ها بمالید و در نهایت در صورت تمایل کنجد یا تخم خرفه روش بپاشید .
می تونید بورک ها رو داخل روغن سرخ کنید یا داخل فر قرار بدین . در نهایت نان ها تقریبا حالت برشته و ترد خواهند داشت .
اگه از فر استفاده می کنید :
 180 درجه سانتیگراد 30 دقیقه ، تا زمانیکه روی بورک ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه.
اگه از فر مکروفر استفاده می کنید :
سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار بدید دمای 220 درجه سانتیگراد 20 دقیقه تا زمانیکه روی بورک ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه .
با این مقدار مواد تقریبا می شه 15 یوفکا رو پیچید .



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir