پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | پوره لوبیا

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/731f9-White-Bean-Puree.jpg

 

پوره لوبیا

موا لازم:

لوبیا سفید 500 گرم
شیر 1/2پیمانه
کره 50 گرم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا رو از قبل چند ساعت خیس کنید و تو این فاصله چند بار آبش رو عوض کنید بعد تو یه قابلمه مناسب تا حدی روی لوبیا آب بریزید که روش رو بپوشونه ، لوبیا رو با یه مقدار کم نمک بپزید. بعد از اینکه لوبیا کاملا پخت آبکشش کنید و بذارید تا کاملا آبش بره.
لوبیا رو با دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت یا میکسر کاملا له کنید. یعد لوبیا له شده رو بذارید رو گاز تا گرم شه ، تکه های کره و شیر رو به لوبیا داغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه.
این پوره رو با هر نوع لوبیا دیگه هم میتونید درست کنید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir