پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | بورانی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/c8ee3-1375638_10200577692311702_377757057_n.jpg

 

چند نوع بورانی

بورانی اسفناج :

اسفناج ها رو بشورید و خرد کنید و بریزید تو یه قابلمه و بذارید رو حرارت ملایم . نیاز نیست آب اضافه کنید چون اسفناج آب میندازه وقتی اسفناج پخته شد حرارت رو بیشتر کنید تا آبش کاملا جمع بشه . بعد از سرد شدن حسابی اسفناج ها رو ساطوری کنید و بعد با ماست و نمک و روغن زیتون و کمی پودر نعنا و یک حبه سیر کوچک له شده بورانی رو آماده کنید.

بورانی کدو حلوایی :

کدو حلوایی ها رو با مقدار کمی آب در حدی بپزید که نرم بشه . بعد کدو ها رو میکس کنیدرو با ماست و روغن زیتون و نمک مخلوط کنید در صورت تمایل میتونید کمی آبلیمو و یک حبه سیر له شده هم اضافه کنید.

بورانی لبو :

لبو رو زیر شیر آب خوب بشورید و بعد بدون شکر با آب بپزید ، شیرینی لبو برای تهیه بورانی کافیه و نیاز به اضافه کردن شکر نداره . زمانیکه لبوها پخته شدن صبر کنید تا سرد بشن بعد پوستشون رو بکنید و اونها رو توی میکسر حسابی له کنید. بعد با مقدار نمک , ماست و روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید تا بورانی یکدست بشه.

بورانی لوبیا سفید :

لوبیا سفید رو از قبل خیس کنید و تو فاصله ای که میخواید بپزیدش چند بار آبش رو عوض کنید بعد لوبیا رو با کمی نمک بپزید و بعد از پخت آبکشش کنید و صبر کنید تا سرد شه بعد به همراه یک حبه سیر تو مخلوط کن خوب میکسش کنید تا کاملا پوره شه بعد بهش روغن زیتون و کمی نمک و ماست و کمی آب لیمو ترش تازه اضافه کنید.

بورانی هویج :

هویج ها رو پوست بکنید و بعد با کمی آب و نمک بیذارید بپزه و بعد توی مخلوط کن ریخته میکسش کنید و همراه ماست و نمک و روغن زیتون بورانی هویج رو آماده کنید.

بورانی بادمجان :

بادمجان رو تنوری کنید و پوست بکنید بعد حسابی ساطوریش کنید و با ماست و روغن زیتون و نمک و یک حبه سیر و سبزیجات معطر مثل نعنا یا ترخان و مرزه بورانی بادمجان رو آماده کنید.

نکته:

با انواع سبزیجات مثل کدو سبز ، کلم بروکلی ، کرفس و.... میتونید انواع بورانی درست کنید.



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir