پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | نازخاتون

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/689b0-Naz-Khatoon-_-Mazandarani-_TS.jpg

 

نازخاتون ترشی مازندرانی

مواد لازم:

بادمجون کبابی 1 کیلو
ریحان نازخاتونی   500گرم
جعفری و گشنیز  150گرم
نعنا  50 گرم
آبغوره به اندازه لازم
گلپر  1 قاشق مرباخوری
نمک ، فلفل به اندازه لازم
سیر تازه  3 - 4  حبه

طرز تهیه:

بادمجون ها رو بدون پوست کندن و یا کندن دُم روی ذغال کبابی کنید. بادمجون باید طوری باشه که پوستش بسوزه و وا بره ولی داخل و مغزش نرم و سبز مایل به قهوه ای باقی بمونه و نسوزه . در صورت نداشتن زغال میتونید بادمجونها رو لای فویل آلومینیمی بپیچین و داخل فر قرار بدین و بعد از مغز پخت شدن با گریل اونها رو برشته و کبابی کنید طوریکه پوستشون قشنگ بسوزه و داخلشون نرم و کبابی بشه و کمی بوی دود بگیره .
بعد از اینکه بادمجونها کبابی شد از روی حرارت برارید و داخل یک ظرف در دار قرار بدید تا بوی دود حسابی به خورد بادمجونها بره.
اینکار باعث میشه پوست بادمجونها به راحتی کنده بشه.بعد از پوست کندن بادمجونها رو ساتوری کنید یا داخل دستگاه غذاساز حسابی له کنید.
سیر و سبزی و مقداری نمک و فلفل و به میزان لازم گلپر رو با هم داخل چرخ گوشت یا میکسر بریزین و بصورت پوره در بیارین . اگه از چرخ گوشت استفاده میکنین ۲ تا ۳ بار عمل چرخ کردن رو انجام بدین تا مواد کاملآ له و مخلوط بشن .
حالا سبزی و بادمجون ساتوری رو داخل یک کاسه ریخته و به اونها نمک و آبغوره اضافه کنید . آبغوره هر چقدر ترش تر باشه خوشمزه تر میشه . برای این مقدار حدود نیم لیتر آبغوره لازمه . بهتره آبغوره رو کم کم بریزین و مخلوط کنید و اگر کم بود دوباره اضافه کنید و در آخر نمک رو اضافه کنید و بچشین . این ترشی نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشه.
این ترشی رو میتونید تا یک هفته داخل شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید .
میتونید سبزی و بادمجون رو جداگانه آماده و بسته بندی کنید و در فریزر نگه داری کنید و هر بار برای درست کردن نازخاتون مقداری از بادمجون و سبزی رو مخلوط کنید و به میزان لازم آبغوره اضافه کنید.
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir