پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | | پودر لبو

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/13a0f-984313_1608527826045873_1858656253467371379_n.jpg

 

پودر لبو

نویسنده : ناهید حمزه زاده

اینی که در تصویر میبینید پودر لبو هست که من بعد از پوست گرفتن لبو اونو به اسلایسهای نازک تقسیم کردم و سپس 24 ساعت رو شوفاژ گرم خشک کردم و سپس تو بلندر آسیاب کردم یه قاشق چایخوری از این پودر کافیه تا شما در آشپزی هر چه را که می خواهید به ارغوانی در ارید مخصوصا هنگامی که فصل لبو نیست .

موارد استفاده مثل خوشرنگ کردن انواع مربا انواع ترشی انواع خمیر ، خامه ،سس ،ماست و برنج و...
یه رنگ طبیعی بدون دخالت عنصر شیمیایی .می تونید 2 - 3 سالی تو یخچال هم نگهدارید



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir