پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | کیک و شیرینی | نان نوتلا

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/46504-20150204_123806.jpg

 

نان نوتلا

مواد لازم :

آرد   350گرم
شیر  یک دوم پیمانه
کره   60گرم
تخم مرغ   یک عدد
شکر  دو قاشق سوپ خوری
نمک کمی
پودر خمیر مایه 7 گرم
شکلات نوتلا  1 شیشه کوچک

طرز تهیه :

مایه خمیر رو همراه با شیر ولرم و یک قاشق از شکر مخلوط کنید و کنار بذارید تا مایه خمیر عمل بیاد و حالت پفکی بگیره.
دقت کنید دمای شیر خیلی مهمه ، اگر شیر سرد باشه مایه خمیر عمل نمیکنه و یا اگر خیلی داغ باشه اصطلاحا مایه خمیر میمیره و از بین میره.
کره آب شده ، تخم مرغ ، قاشق دوم شکر و نمک رو با همزن بزنید تا شکر و کره و تخم مرغ بافت سبکی پیدا بکنه.
بعد کمی آرد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید و مخلوط شیر و مایه خمیر عمل اومده رو هم اضافه کنید.
بقیه آرد رو به تدریج تا جایی به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نچسبه.
روی خمیر رو با یک پارچه بپوشونید و برای یک ساعت خمیر رو بذارید تو جای گرم تا خمیر پف کنه و حجیم بشه.
بعد از این مدت سطح کارتون رو خیلی کم آرد بپاشید و خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو باز کنید تا در نهایت سه خمیر دایره شکل یک اندازه داشته باشید.
روی خمیر اول رو با شکلات نوتلا بپوشونید و خمیر بعدی رو روی خمیر اول قرار بدید و روی خمیر دوم رو هم با شکلات پوشش بدید و لایه خمیری سوم رو هم روی دو لایه قبلی قرار بدید.
تو مرکز خمیر یک شکل دایره ای قرار بدید و مطابق شکل از اطرف شکل دایره ای خمیر رو برش بزنید و مطابق شکل برشهای خمیر رو بپیچونید.
یک عدد زرده تخم مرغ رو با یک قشق شیر و کمی زعفران مخلوط کنید و روی خمیر رو با این رومال بپوشونید.
خمیر رو برای 25 دقیقه بذارید تو فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده تا روی نان طلایی بشه.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/e251a-C00B5364-F9DF-4C2A-82C8-334DD3B75ECF.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/04e3c-9ED15808-4C0A-4440-A335-6DF68B5004D2.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/31989-47159AF8-587B-425E-8D20-52223A1F7BBB.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/c11c2-EA0CB2C1-1A26-4B13-9824-3B5EFCB73D55.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/c80fa-20150204_123810.jpg
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir