پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | | سبزی خشک

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/6f34f-1175496_10200194014800004_1815593323_n.jpg

 سبزی خشک و نکات استفاده از آن

يك كيلو  سبزي تازه پاك شده اگر در شرايط متعادل و نرمال خشك بشه تبديل به 50 گرم سبزي خشك میشه ، در نتيجه اگر تو دستوري نوشته بود سبزي يك كيلو گرم و شما از سبزي خشك استفاده ميكنيد در نظر داشته باشيد كه 50 گرم سبزي خشك = يك كيلو گرم سبزي تازه .

طرز استفاده از سبزي هاي خشك به اين صورته كه قبل از استفاده از سبزي ها ، سبزي رو به دماي محيط برسونيد ( يعني حدودا 15 دقيقه قبل از استفاده سبزي رو در دماي آشپزخانه و تو ظرف رو باز نگهداريد ) و بعد :

سبزي رو تو يك كاسه جادار بريزيد و براي 50 گرم سبزي خشك 1 ليتر آب جوشيده و سرد شده  روي سبزي ها بريزيد و به آرامي سبزي رو هم بزنيد و بذاريد حدود 3-4 ساعت تو جايي خنك تر از محيط آشپزخانه و خارج از يخچال بمونه تا سبزي ها باز بشند . بعد از اين مدت شما حدود يك كيلو گرم سبزي نسبتا تازه دارید .

مثلا براي درست كردن خورش قورمه سبزي با سبزي خشك ، بعد از تفت دادن گوشت و اضافه كردن لوبيا ، صبر كنيد تا لوبيا و گوشت نيم پز بشه ، بعد سبزي رو اضافه کنید.
نكته بسيار مهم اینه كه سبزي هاي خشك نيازي به تفت دادن يا سرخ كردن ندارند ، به محض اينكه سبزي رو از آب خارج كرديد آماده مصرفه .

 دقت کنید برای خورش قورمه سبزي چون سبزي تازه نسبت به سبزي خشك شده از طراوت بيشتري برخورداره ، پس سبزی خشک و تازه رو هيچوقت با هم تو خورش نريزيد . بعد از اينكه سبزي خشك رو اضافه كرديد ، حدود 15-30 دقيقه زمان لازمه تا سبزي كمي نرم بشه ، بعد از نرم شدن سبزي هاي خشك ميتونيد سبزي تازه رو اضافه كنيد.

در مورد سبزي كوكوي خشك شده هم به همين ترتيب عمل كنيد . اگر از سبزي خشك استفاده ميكنيد بعد از خيس كردن سبزي نيازي به سرخ كردن نيست و ميتونيد بعد از آبكش كردن سبزي و همين كه آبش كاملا كشيده شد ، سبزي رو با بقیه مواد کوکو مخلوط كنيد و ادامه مراحل ...

در مورد سبزي پلو  زمان استفاده از سبزي خشك بهتره بعد از اينكه سبزي رو خيس كرديد و مدت زمان گفته شده طي شد ، اواخر جوشيدن برنج ، سبزي رو به برنج اضافه كنيد و بعد آبكش كنيد تا سبزي كاملا حالت سبزي تازه رو بگيره .

در مورد سبزي هاي معطر كه همه فصلها به آساني در دسترس نیستند بهترين گزينه خشك كردن آنهاست .
سبزي هايي مثل ترخان ، نعناع ، مزره و ...

در مورد خشك كردن سبزي ها بهتره  آنها رو در هواي باز خشك كنيد و دقت كنيد كه نور آفتاب براي خشك كردن بعضي از سبزي ها مفيد نيست و رنگ سبزی رو به سرعت تيره ميكنه ( مثلا در مورد شويد)
بهتره اگر رادياتور در منزل داريد براي خشك كردن این سبزي ها از رادیاتور استفاده کنید .
يك پارچه تميز روي رادیاتور پهن كنيد و بعد از اينكه آب سبزي ها كمي گرفته شد ، سبزي ها رو روي پارچه پهن كنيد و هر چند ساعت يكبار سبزي ها رو كمي جا به جا كنيد تا یکنواخت خشک بشه .
استفاده از پنكه هم در مواقعي كه راياتور در دسترس نباشه يا در فصل تابستان ، مناسبه .
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir