پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...


http://my-kitchen.ir/assets/uploads/59c2b-20091216-Cooking-1229.jpg

 

پیده گوشت و سبزیجات - ترکی

مواد لازم برای تهیه خمیر :

آرد 2 پیمانه
شیر ولرم  3/4 پیمانه
مایه خمیر  1 قاشق غذاخوری
شکر  1قاشق چایخوری
نمک  1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای مواد میانی :

گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز  یک عدد
گوجه فرنگی  2 عدد متوسط
فلفل دلمه ای  1 عدد ( اختیاری )
پنیر پیتزا   به مقدار لازم
جعفری خرد شده  1/2 پیمانه
نعنا خرد شده  1 قاشق غذاخوری
آب یک عدد لیموترش
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر  2 قاشق غذاخوری
نمک, فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه :

مایه خمیر و شیر و شکر و مخلوط کنید و اجازه بدید تا مایه خمیر عمل بیاد.
شیر و مایه خمیر و شکر ، نمک ، روغن ، تخم مرغ رو هم بزنید و آرد رو به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد . خمیر رو کمی ورز بدید و بعد تو یک کاسه چرب قرار بدید و روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت به خمیر استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
تو این فاصله مواد میانی رو آماده کنید.
پیاز داغ رو آماده کنید ، گوشت رو با پیاز تفت بدید و در حین تفت دادن گوشت فلفل و ادویه ها رو اضافه کنید . برای ادویه ها میتونید از زردچوبه ، پودر سیر ، پاپریکا استفاده کنید.
صبر کنید تا مایه گوشتی بپزه و آبش جمع بشه در آخر فلفل دلمه ای و جعفری و نعنا رو اضافه کنید و نمک رو اندازه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو حرارت رو خاموش کنید.
کف سینی فر رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ رو کمی چرب کنید.
خمیر رو به شکل بیضی پهن کنید و با مواد میانی سطح خمیر رو بپوشونید و روی مواد گوجه فرنگی نگینی بریزید و با ترکیبی از پنیر پیتزا و چدار روی مواد رو بپوشونید.
اطراف خمیر رو جمع کنید و خمیر رو به شکل یک قایق فرم بدید.
یک عدد زرده تخم مرغ رو با دو قاشق شیر مخلوط کنید و روی خمیر رومال بزنید و اضافه رومال رو روی مواد میانی بریزید.
پیده رو با دمای 200 درجه ساتیگراد بذارید تو فر برای مدت 20 تا  30 دقیقه تا خمیر طلایی بشه.
 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/4fc5a-20091216-Cooking-1109.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/016ab-20091216-Cooking-1118.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/0d4d5-20091216-Cooking-1121.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/86eac-20091216-Cooking-1122.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/2945c-20091216-Cooking-1125.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/1c288-20091216-Cooking-1166.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/f391a-20091216-Cooking-1178.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/206d3-20091216-Cooking-1180.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/91d52-20091216-Cooking-1182.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/1405d-20091216-Cooking-1219.jpg

 

 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir