پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | کیک و شیرینی | نان صبحانه

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/49e43-20150314_145254.jpg


 
نان صبحانه


این نونها بافت لطیف و سبکی داره ، شیرینی نونها خیلی متعادله و میتونید همراه با عسل ، مربا ، انواع شیره ، شکلات صبحانه ، ... میل کنید و در صورت تمایل میتونید مقدار شکر رو بیشتر کنید تا نونهای شیرینتری داشته باشید.

موادلازم:

تخم مرغ 1 عدد
ماست  50 گرم
مایه خمیر  7 گرم یا یک قاشق سوپ خوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر  2 - 3  قاشق سوپ خوری
روغن مایع   6 قاشق سوپ خوری
شیر ولرم  1/2  پیمانه
آرد  450 - 500 گرم

برای رومال :

زرده تخم مرغ  1  عدد
شیر  1 قاشق سوپ خوری
زعفران مقداری

طرزتهیه:

یک قاشق از شکر و مایه خمیر رو بریزید تو شیر ولرم و اجازه بدید تا مایه خمیر عمل کنه و پفکی بشه. دقت کنید اگر شیر داغ یا سرد باشه مایه خمیر عمل نمیکنه.
تو یک کاسه تخم مرغ  ، نمک ، ماست ، روغن مایع و بقیه شکر رو حسابی با همزن هم بزنید ، نصف پیمانه از آرد رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید ، بعد مخلوط شیر و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد به خوبی مخلوط شد ، آرد الک شده رو کم کم تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نمیچسبه ، دقت کنید با اضافه کردن بیش از حد آرد خمیر سنگین میشه و بافت نون نرم و سبک در نمیاد.
بعد از اینکه خمیر به بافت مناسب رسید حدود 10 دقیقه خمیر رو حسابی ورز بدید یا 100 بار خمیر رو تو کاسه بکوبونید.
روی خمیر رو با یک پارچه تمیز بپوشونید و خمیر رو بذارید تو یک جای گرم تا حجمش بعد از یک ساعت دو برابر بشه ، بعد با زدن ضربه پف خمیر رو بخوابونید و دوباره خمیر رو 10 دقیقه ورز بدید.
از خمیر تو سایزهای مختلف چونه بگیرید و چونه ها رو فرم بدید و دوباره برای یک ربع به چونه ها استراحت بدید.
بعد از این مدت روی نونها رومال بزنید و در صورت تمایل سیاه دونه یا کنجد بپاشید و نونها رو برای  20 - 30 دقیقه بذارید تو فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده . برای نتیجه بهتر یک ظرف آب هم داخل فر بذارید تا فضای فر مرطوب بشه.
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir