پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | غذای اصلی | دلمه فلفل دلمه ای

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/6730b-IMG_0257.jpg

 

دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم:

برنج  2 پیمانه
لپه پخته  1/2 پیمانه
سبزي دلمه  250 گرم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
زعفران به مقدار لازم
نمك و فلفل و ادویه به مقدار لازم
سرکه و شکر در صورت تمایل
فلفل دلمه يا بادمجان دلمه يا گوجه‌فرنگي به مقدار لازم

طرز تهيه :

گوشت چرخ كرده رو با پياز داغ و روغن و نمك و فلفل و ادويه تفت بديد .
برنج رو به روش معمول آبکش کنید.
لپه رو با کمی نمک بپزید و آبکش کنید.
برنج ، گوشت تفت داده شده ، سبزي و لپه رو با هم مخلوط کنید و مقداری زعفران و در صورت تمایل 1 استکان مخلوط سرکه و شکر ( ترشی و شیرینیش

به ذائقه شما بستگی داره ) و نمک و فلفل اضافه کنید .
این مواد رو مي‌تونيد تو فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگي، كاهو يا كلم بريزيد.
برای تهیه سس به مقدار کافی رب گوجه فرنگی رو همراه با مقداری پیاز داغ و ادویه و روغن تفت بدید و به مقدار کافی آب اضافه کنید و وقتی سس جوش اومد دلمه ها رو توش بچینید . دقت کنید 2/3 دلمه ها تو سس قرار بگیره و سس به داخل مواد نفوذ نکنه.
دلمه رو با حرارت كم بپزید و البته دقت کنید که اگر از چند تا از مواد بالا برای پخت دلمه استفاده کردید باید هر کدوم رو جداگانه بپزید.
برای چاشنی میتونید از مخلوط سرکه و شکر که ترشی و شیرینیش رو مطابق ذایقه اتون تنظیم کردید استفاده کنید. با مقداری غوره یا گوجه سبز تو سس بریزید. چاشنی رو زمانی اضافه کنید که دلمه نیم پز شده تا دلمه سفت نشه.
سبزي دلمه : تره ، جعفري ، ترخان ، شويد و كمي پيازچه و اگر در دسترس دارید مقدار خيلي كمي هم مرزه داخل سبزي دلمه استفاده كنيد . توجه داشته باشيد كه مزه اصلي سبزي دلمه ترخانه ولي اندازه اش نبايد زياد باشه تا مزه دلمه به تلخي نزنه .
لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir