پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | کیک و شیرینی | نان شیرمال

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/14f67-10574356_1673086049590050_5792553115470917321_n.jpg

 

نان شیرمال

نویسنده : ناهید حمزه زاده


مواد لازم:

ارد نان فانتزی یا ارد سفید 2 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم یک پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد و یک عدد هم برای رومال نان
نمک یک پینچ
روغن مایع دو قاشق غذا خوری(اما به نظرمن دو قاشق کم بود دفعه بود سه قاشق می ریزم)
شکر 8 قاشق غذا خوری که یک قاشق ان برای خمیر مایه هست

طرز تهیه :

یک قاشق شکر و شیر و نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم و به مدت یک ربع صبر می کنیم تا خمیر مایه به عمل بیاد (توجه داشته باشید شیر نباید سرد و نباید خیلی گرم باشه چون خمیر مایه به عمل نمیاد باید ولرم باشد)
تخم مرغ و بقیه شکر و روغن را هم میزنیم تا مخلوط شود سپس ارد الک شده را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر از ظرف جدا بشه و به دست نچسبه(اگر احتیاج به ارد بیشتری داشتید کم کم دوباره ارد اضافه کنید ولی بیش از حد نباشه که نان خشک و سفت بشه ) دقت داشته باشید برای ورز دادن نان ، نان را با کف دست در ظرف بایدپهن کنید و سپس دوباره جمع کنید وهرگز انگشتان را در داخل خمیر فرو نکنید اینکار باعث جذب بیشتر روغن میشه و نان خشکی خواهید داشت کلا این نان ورز دادن زیاد نمی خواد همین که مواد مخلوط بشه کافیه اگر مثل من حوصله ورز دادن ندارین صد بار خمیر رو بلند کنید و محکم به ظرف بکوبید سپس در یه ظرف ارد پاشی شده قرار بدید و روشو با یک کیسه فریز بپوشانید و الان که تابستونه و هوا گرمه در محیط آشپزخونه یک ساعت قرار بدهید بعد از این مدت یکم دیگه ورز بدهید و ازخمیر چونه بگیرید و به هر شکلی که دوست داشتید نان درست کنید و سپس در سینی فر که از قبل چرب کردید و یا کاغذ روغنی انداختید با فاصله قرار بدهید و نیم ساعت دیگه صبر کنید در این نیم ساعت خمیر بار دیگه پف می کنه و این باعث پوک شدن نان میشه سپس یه دونه زرده تخم مرغو با یک قاشق شیر مخلوط کنید و با برس مخصوص روی نانها بکشید در این مرحله برای تزیین نانها از کنجد و کشمش و تخم خرفه و یا مغز تخمه کدو یا افتابگردان می تونید استفاده کنید اگر از کشمش استفاده کردید کمی با دست کشمشهارو به داخل نان فشار بدهید تا در اثر حرارت نسوزه در اخر فر از قبل روشن شده را روی دمای170 درجه تنطیم کنیدبه مدت یک ربع بعداز این مدت با یه خلال دندون تست کنید اگر چیزی بهش نچسبید یعنی پخته سپس گریل فر رو روشن کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا روی نانها طلایی بشه و سپس داغ داغ نوش جان کنید
نکته : در اون توتستر ، فر برقی و یا حتی قابلمه هم میشه درست کرد

 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir