پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | دسر | کرم طالبی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/d8fa9-11406852_1672873652944623_5577607227096863230_n.jpg

 

کرم طالبی

نویسنده : ناهید حمزه زاده

مواد لازم:

آب 1/2 پيمانه
شكر 1/2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
پودر ژلاتين 1/2 - 1 قاشق سوپخوري
آب طالبي 4 پيمانه
خامه 1 پيمانه

طرز تهيه:

آب را با پودر ژلاتين مخلوط كرده روي بخار آب قراردهیدتا ژلاتين در آب حل شود . شكر را با آب طالبي مخلوط كرده حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر در آب طالبي حل شود . سپس محلول ژلاتين رابه آن اضافه نموده و ار زوي حرارت برداشته ، وانيل را به آن اضافه كرده ،بگذاريد تا كمي خنك شود بعد با همزن برقي هم بزنيد . خامه را با همزن برقي هم بزنيد تا جاي پره هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس به مواد بالا اضافه كنيد . مجدداَ با همزن برقي هم بزنيد، تا صاف و يكدست شود . سپس كرم را به مدت 10/12ساعت در يخچال بگذاريد ، وقتي كرم خودش را گرفت ظرف را يك لحظه در آبگرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانيد.
 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir