پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | کیک و شیرینی | کیک توت فرنگی و بادام

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/9dc73-11218769_1673825436182778_4987179501142931190_n.jpg

 

 كيك توت فرنگى با بادام بدون فر

نویسنده : ناهید حمزه زاده

مواد لازم:

تخم مرغ ؛ چهار عدد
آرد؛ دو ونيم پيمانه
روغن مايع؛ يك پيمانه
شير؛ ١/٤پيمانه
توت فرنگى پوره شده؛ يك پيمانه و ١/٤ پيمانه
شكر؛ يك و نيم پيمانه
پودر بادام؛ يك پيمانه
وانيل ؛ ١/٨ قاشق چايخورى
بيكينگ پودر؛ دو قاشق چايخورى معادل ١٠ گرم

طرز تهيه :

فر را از قبل روى در١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد . قالب را با كره چرب كرده و ارد پاشى كنيد.
تخم مرغها را كه به دماى محيط
رسيده همراه شكر و وانيل خوب با همزن برقى مى زنيم تا كرم رنگ شده
و حجمش دو برابر شود .
شير و روغن مايع و پوره توت فرنگى و پودر بادام را مرحله به مرحله اضافه كرده و خوب هم مى زنيم .
آرد را با بيكينك پودر مخلوط و سه بار الك كنيد و به مواد قبلى اضافه كرده
و با ليسك به حالت دورانى هم بزنيد .
مواد آماده شده را داخل قالب ريخته و در فرى كه از قبل با درجه ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم شده به مدت ٤٥ تا ٥٥ دقيقه بپزيد.
براى اطمينان كامل از پخت ،كيك را توسط يك خلال دندان تميز امتحان كنيد، اگر از كيك تميز بيرون امد كيك اماده مى باشد.
این دستور برای تهیه تو فر بود اما من طبق دستور کیک را آماده کردم یه قابلمه تفلون سایز 24 انتخاب کردم و با برس مخصوص چرب کردم مواد را داخلش ریختم و با حرارت کم و روی شعله پخش کن به مدت یکساعت گذاشتم بپزه سپس برگردوندم و یک ربع دیگه طرف دیگه اشو پختم و در اخر با پودر شکر و بادام پرک و توت فرنگی تزیین کردم

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/9e731-10157186_1673825689516086_4024742563336565875_n.jpg



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir