پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | پیش غذا | نان پنیر و سبزیجات

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/e037a-10410095_1673587436206578_3990986871527072563_n.jpg

 

نان پنیر وسبزیجات - ترکیه

نویسنده : ناهید حمزه زاده

مواد لازم:

ارد سه پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
دو عدد تخم مرغ که زرده یکی از انهارا برای رومال نان استفاده می کنیم
یک ق مربا وری نمک
یک ق غذاخوری پودر خمیر مایه
100 گرم پنیر فتا
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
مقداری سیر و جعفری و شوید و پیازچه که هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه

طرز تهیه:

پودر خمیر مایه رو با دو قاشق شیر ولرم و یک پینچ نمک مخلوط می کنیم و یک ربع زمان میدهیم تا به عمل بیاید.
سپس تخم مرغ و ماست روغن و نمک و فلفل قرمز و ارد و مخلوط شیر و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم وقتی مواد خیلی خوب مخلوط شد و دیگر به دست نچسبید پنیر را اضافه می کنیم کمی ورز می دهیم ممکنه به ارد بیشتری نیاز داشته باشید که در این مرحله تا یک پیمانه کم کم می توانید ارد اضافه کنید تا جاییکه خمیر از ظرف جدا شود و به دست نچسبد سپس سبزیجات و سیر را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم تا مواد مخلوط شود حالا از مواد به اندازه یک تخم مرغ بردارید و گردش کنید و در سینی فری که از قبل چرب کردید و یا کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید یک ربع صبر کنید تا کمی دیگر پف کند و سپس روی نانها را با زرده تخم مرغی که کنار گذاشته بودیم و یک قاشق شیر مخلوط کرده و روی نانها با برس مخصوص می کشیم می توانید روی نانها کنجد یا انواع مغز تخمه هارا قرار دهید سپس در فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم کردید قرار دهید به مدت بیست دقیقه و سپس پنج دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش طلایی شود .
نکته: این نان شور مزه هست و عطر سبزیجات و سیر دارد اگر با ذائقه شما مناسب نیست از تهیه آن منصزف شوید
نانهارا به مدت دو روز در ظرف در بسته و در محیط اشپزخانه می توانید نگهدارید



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir