پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ...

خانه | دسر | بستنی سرخ شده

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/4977e-1.jpg

 

بستنی سرخ شده


مواد لازم :

بستنی با طعم دلخواه
پودر سوخاری یا کرن فلکس
تخم مرغ
شکر
وانیل

طرز تهیه:

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکوپ بزنید و اسکوپ های بستنی رو برای چند ساعت بذارید تو فریزر تا کاملا کلملا کاملا منجمد بشه . مهمترین نکته تو درست کردن بستنی سرخ کرده انجماد کامل بستنیه .
تخم مرغ رو با کمی شکر ( برای هر تخم مرغ یک قاشق چایخوری شکر کافیه ) و وانیل هم بزنید تا بافتش از هم باز بشه . از پودر سوخاری بی نمک استفاده کنید . اگر میخواید کاور دور بستنی خیلی ترد بشه بهتره به جای پودر سوخاری از کرن فلکس استفاده کنید. کرن فلکس ها رو آسیاب کنید یا با گوشتکوب بکوبونید تا حسابی پودر بشه.
وقتی بستنی کاملا منجمد شد ، بستنی رو تو پودر سوخاری یا کورن فلکس بغلطونید و دوباره بذارید تو فریزر تا باز هم منجمد بشه حدودا یک ساعت. بعد اسکوپ ها رو بزنید تو تخم مرغ و مجدد تو پودر سوخاری یا کورن فلکس . دقت کنید همه قسمتها با پودر پوشونده بشه . برای اینکه دور بستنی کاملا کاور بشه میتونید یک بار دیگه این روند رو تکرار کنید یعنی باز بزنید تو تخم مرغ و دوباره تو پودر.
خیلی مهمه که همه قسمتها پوشونده بشه تا در حین سرخ شدن بستنی از کاور بیرون نزنه  و خیلی مهمه این کار رو با سرعت انجام بدید تا بستنی آب نشه.
دوباره بستنی ها رو بذارید تو فریزر تا کاملا سفت و منجمد بشه.
یک قابلمه کوچیک و گود رو تا نصفه از روغن پر کنید. یکی از بستنی ها رو از فریزر در بیارید و تو روغن خیلی داغ برای 30 ثانیه یا تا زمانی که کاور طلایی بشه بستنی رو سرخ کنید و خیلی سریع سروش کنید تا داغی کاور بستنی رو آب نکنه .

نکته :
در صورت تمایل میتونید به پودر ، کمی پودر انواع مغز یا پودر نارگیل یا با توجه به طعم بستنی پودر دارچین اضافه کنید.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/aad44-13.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/419bb-15.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/02398-16.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/310e1-17.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/d38e1-18.jpg

 

 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

کیک با ساندویچ ساز

صفحه های ساندویچ ساز رو چرب کنید و بذار ...

چند روش پخت مرغ

چند نکته و روش برای پخت مرغ ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir