لطفا متن پیام خود را بنویسید






پربازدیدترین ها

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکو...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا...

شیرینی اسکار

زرده و سفیده تخم مرغ رو از ه...

خانه | کیک و شیرینی | شیرینی اسکار

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/ee0e3-thumbprint-cookies-display-ii2.jpg

 

شیرینی اسکار

مواد لازم:

آرد سفید   2 پیمانه
تخم مرغ    2 عدد
پودر قند    1/2 پیمانه
کره           1 پیمانه
وانیل شکری   1/4  قاشق چایخوری
پودر هل   1/2 قاشق چایخوری  ( اختیاری )
انواع مغز ( گردو ، بادام ، پسته ) خرد شده    به مقدار لازم
مربای دلخواه یا شکلات آب شده

طرز تهیه :

مواد یخچالی رو بذارید بیرون تا به دمای محیط برسه. زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید.
صبر کنید تا کره تو دمای محیط حسابی نرم بشه ، بعد کره و پودر قند رو اینقدر یزنید تا پفکی و سبک و رنگش روشن بشه.
زرده ها رو همراه با وانیل دونه دونه اضافه کنید. پودر هل رو با آرد آسیاب کنید و کم کم آرد رو به مواد اضافه کید و با قاشق مواد رو هم بزنید . دقت کنید خمیر رو نباید ورز بدید .
کلا هر خمیری که با کره درست میشه اگر زیاد ورز داده بشه کره اش پس داده میشه و خراب میشه . آرد رو اضافه کنید تا خمیر دیگه به دست نچسبه خمیر رو با نوک انگشت مخلوط کنید.
تنها نکته درست کردن این شیرینی تو اضافه کردن آرده . اگر آردتون کم باشه شیرینی وا میره و اگر زیاد بشه شیرینی ترک میخوره . معمولا 2 پیمانه آرد برای این مقدار کافیه. ولی ممکنه با توجه به نوع آردی که استفاده میکنید به آرد بیشتری احتیاج داشته باشید.
نیاز به استراحت کردن خمیر نیست.
سفیده تخم مرغ رو بزنید تا یه مقدار کف کنه بعد از خمیر به اندازه گردو بردارید و تو سفیده بغلطونید بعد هر کدوم از شیرینی ها رو تو یگی از مغزها بغلطونید.
میتونید روی بعضی از شیرینی ها رو با نوک انگشت فشار بدید تا یک حفره روش ایجاد بشه و بعد از پخت اون قسمت رو با شکلات آب شده یا هر نوع مربا پر کنید.
شیرینی ها رو بچینید روی کاغذ روغنی و برای 20 دقیقه بذارید تو فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده. این زمان با توجه به نوع فرها متفاوته.

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/afa90-thumbprint-cookies-form-balls.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/7b6f6-thumbprint-cookies-dipping-ball-in-whipped-egg-white.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/f14b5-thumbprint-cookies-rolling-in-nuts.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/26d56-thumbprint-cookies-on-baking-sheet-making-indentation.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/2ba4e-thumbprint-cookies-filling-with-jam.jpg



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهي شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

دونات شکلاتی

دونات در انواع مختلف ساده، کرم دار، طع ... بیشتر...

اسموتی توت فرنگی

دو اسکوپ بستنی میوه ای با طعم توت فرنگی ... بیشتر...

سوفله شکلات

حتما از شکلات با کیفیت بالا استفاده کن ... بیشتر...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکوپ بزنید ...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا زرده اش کا ...

شیرینی اسکار

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید. ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir