پربازدیدترین ها

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائ...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکو...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا...

خانه | کیک و شیرینی | شیرینی آلمانی

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/cc90a-linzer-cookie-2-cookies.jpg

 

شیرینی آلمانی

مواد لازم :

كره   100 گرم
آرد   150 گرم
پودر شكر   50 گرم
زرده تخم مرغ   2 عدد ( آب پز شده )
زرده تخم مرغ   1 عدد براي روي شيريني ها
مربا يا مارمالاد   به مقدار لازم ( ترجيحا توت فرنگي )
انواع مغز خشكبار   به مقدار لازم براي تزئين
وانيل   نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه:

 2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا زرده اش کاملا" سفت شه .
بعد زرده رو جدا كنيد و بعد از اينکه کمي خنک شد با رنده کاملا ريز رنده كنيد. کره رو که به دماي محيط رسيده   و كاملا نرم شده  ، به زرده پخته شده اضافه كنيد و ورز بديد تا كره و زرده رنده شده تخم مرغ با هم مخلوط شه .
پودر شکر رو هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در نهايت آرد الک شده و وانيل رو اضافه كنيد تا خمير نرم و يکدستي به دست بیاد.
اين خمير نيازي به آرد اضافه و يا ورز دادن بيش از اندازه نداره و در حد مخلوط شدن مواد كافيه .
بعد خمير رو بوسيله وردنه باز كنيد.اگر زير و روي خمير رو يك سفره پلاستيکي بذاريد ( يا كسيه فريزر باز شده ) و وردنه كنيد ، راحت تر باز میشه  .
خمير رو با قالبهاي مختلف به قطر حداكثر نيم سانتيمتر قالب بزنيد .
دقت كنيد كه شيريني ها رو به صورت جفتي قالب بزنيد و روي يک عدد از اين شيريني ها رو که در قسمت بالا قرار ميگيره  زرده تخم مرغ و به دلخواه  پودرقند پسته ، کنجد ، نارگيل ، مغز بادام و يا گردو بپاشيد. میتونید برای زیبائی شیرینی روی قسمت بالا رو با یک قالب ریز شکل بدید . شیرینی ها رو تو فر 200 درجه سانتيگراد بپزيد.
به محض اينکه دور شيريني ها طلائي شد ، سيني رو از فر خارج كنيد و بدون حركت دادن شيريني ها، سيني رو نو فضای آشپزخونه نگه دارید تا شيريني ها خنك بشه ، بعد از خنک شدن بين هر دو  عدد شيريني مقداري مارمالاد يا مربا بريزيد و قسمت دوم رو روش قرار بديد. ( جفتي قالب زدن شيريني ها به اين دليل بود )
این شیرینی رو تو ظرف در بسته تا یک ماه تو جای خنک میتونید نگه دارید.

نكته :

در صورت تمایل میتونید از یک قاشق غذاخوری پودر بادام آسیاب شده و یک قاشق چایخوری پودر کاکائو برای این خمیر استفاده کنید. طعم و رنگ متفاوتی به خمیر داده میشه.
زمان پخت اين شيريني تو فر با دماي بالا ، بستگي به رنگ شيريني داره . معمولا بين بیست تا چهل دقيقه ، شيريني كاملا به رنگ دلخواه میرسه .

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/94c75-linzer-cookie-cream-butter.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/6a47e-linzer-cookie-add-dry.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/eeb3f-linzer-cookie-dough-on-plastic.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/d1d24-linzer-cookie-cut-inner-circle.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/6f64e-linzer-cookie-pipe-jam.jpg

 

http://my-kitchen.ir/assets/uploads/780f7-linzer-cookie-sandwich.jpg

 

 



لطفا برای ثبت نظر وارد اکانت کاربری خود شوید ! با تشکر.
  • غذای ویژه
  • مطالب تصادفی
  • پر بازدید ترین ها

ماهی شکم پر

میتونید ماهی رو سرخ کنید یا بذارید تو ف ... بیشتر...

حلوای آرد گندم

نویسنده : فلو احدی ... بیشتر...

كشك و بادمجان رژيمى

در تفت دادن پياز فقط از يك قاشق غذا خور ... بیشتر...

کماج مازندرانی

میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگ ...

بستنی سرخ شده

بستنی رو با قاشق مخصوص اسکوپ بزنید ...

شیرینی آلمانی

2 تا تخم مرغ رو آب پز كنيد تا زرده اش کا ...

خبرهای روز

سال 93 با امکانات جدید.

در سال جدید با ما همراه باشید تا از تغییرات و امکانات جدید سایت لذت ببرید

Toolbar اختصاصی وبسایت "آشپزخانه من"

دانلود برای مرورگر گوگل کروم                               دانلود براي مرورگر موزيلا فايرفاکس

سامانه پیامکی آشپزخانه من راه اندازی شد.

ارسال خبر جدیدترین پست ها از طریق پیامک با ثبت نام در سایت.

ازاین پس، وبسایت "آشپزخانه من" با آدرس های زیر نیز در دسترس میباشد.

www.my-kitchen.in     www.my-kitchen.pro     www.my-kitchen.ir